tiistai 2. huhtikuuta 2013

Leikittäiskö huippuyliopistoo?

Täs leikis ois niinku nää kaks. Se ois niinku huippututkija ja tää ois niinku huippujohtaja. Ja nää ois niinku menossa sinne maailmanluokkaan. Tietsä, sinne Kimmon pihalle. Siel on niitä isoja kiviä ja siel voi ehkä nähdä sisiliskon. Ja sit nää niinku olis tosi erinomasii. Nää keräis näitä kiviä taskuun ja heittelis niitä sit sinne lätäkköön. Mut jos Tero tulee sinne notkuun, niin sille kyl sanotaan et se ei pääse tähän leikkiin mukaan. Se ei niinku tajuu, millanen pitää olla jos haluu leikkii huippuyliopistoo. Se heittää väärin niitä kiviä. Eikä se oo koskaan käynyt risteilyllä kattomassa, miten niitä kiviä kuuluis heittää. Muistatsä kun siellä oli se pallomeri. Sellasen vois laittaa tänne meidän huippuyliopistoonkin.

Ai etsä haluukaan olla se huippututkija, ai mikä sitten? Ai johtaja kans. No niit voi kyl tässä leikissä olla monta. Emmä tiijä tarvitaaks me niitä tutkijoita ollenkaan, tää leikkihän on kuiteski niinku vaan meitä varten. 

No hei nyt nää ois niinku siellä maailmanluokassa. Mitäs tääl nyt vois sitten tehdä. Voisko nää vaikka käydä kahvilla. Tai juodaan mielummin kokista, se on parempaa. Monelt sul on muuten kotiintuloaika? Ai niin et sä tietty nyt ehdi mennä kotiin kun me ollaan siel maailmanluokassa. Siel ois aina tosi kiire. Mun pitäis kyl käydä kotona syömässä. Mut älä rupee sillä aikaa leikkiin noiden muiden kaa. 

Mul tuli tossa käydessä mieleen, et tää on vähän tylsä leikki kun tääl on vaan näit johtajii eikä täs maailmanluokas oikeen tapahdu mitään. En tiedä miksei noi muut ees haluu enää leikkii tätä leikkii meidän kaa. Niil on joku oma leikki. Sivistysyliopisto tai joku. Ihan lässyy! Ne vaan jauhaa jotain juttui mistä mä en ees ymmärrä mitään, jotain k:lla alkavaa. Oisko joku kriisi tai kreisi tai kriittisyys tai jotain muuta ihan tyhmää. Kuka sellasta jaksaa leikkiä. 

Meijänki pitäis kyllä keksii jotain särmää tähän meidän leikkiin. Mä ajattelin et me voitais vaik rakentaa joku talo, sellanen missä tää maailmanluokka sitte asuis. Ai mistä me se rakennetaan? No tehääks vaikka hiekasta. Ei se haittaa jos se sit huomenna sortuu, ei me kuitenkaan tätä enää sillon jakseta leikkii.

2 kommenttia: